image
 |  7 4 Вересня 2020 | 13:09

На Волині покарають наркозлочинців

Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про вчинення наркозлочинів двома жителями Любомльського району.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Один із них незаконно придбав та зберігав з метою збуту 190 г канабісу й понад 12 г амфетаміну, а інший - більш ніж 52 г амфетаміну та 0,3 г канабісу. 

Наркотичні засоби і психотропні речовини були вилучені в оселях чоловіків працівниками поліції в ході проведення обшуків.

Обох волинян обвинувачують у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин і особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України), при цьому другого – у вчиненні злочинів із психотропами в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 307 ККУ).

Обвинувачених очікує лава підсудних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільниця Шацька отримує зарплатню більшу, ніж мер столиці

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Санкцією ч. 3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити