image
 |  5 15 Березня 2018 | 10:08

На Волині поліція оперативно викрила крадіїв деревини

У вівторок, 13 березня, в Голобському лісництві Ковельського району невідомі викрали 1,5 кубічних метрів деревини породи сосна.
Про це 15 беpезня 2018 року повідомили у Ковельському відділі поліції.
Особи зловмисників поліцейські оперативно встановили, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Крадіям загрожує, зокрема, позбавлення волі строком до трьох років.
Повідомлення про кримінальне правопорушення до поліції надійшло від співробітника лісництва. За його словами, близько 22 години зловмисники здійснили крадіжку готової продукції деревини на суму понад 1 тис. грн.
Правоохоронці оперативно встановили, що злочин скоїли 32-річний та 62-річний жителі Ковельського району. До слова, один із чоловіків вже ніс кримінальну відповідальність за подібний злочин. Викрадену деревину вилучили та повернули лісництву.
За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Нагадаємо, що на початку березня в Ковелі поліцейські затримали вантажівку лісопродукції із сумнівними документами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити