image
 |  0 26 Січня 2018 | 16:50

На Волині поліція вилучила два ножі

Учора, на міжнародному пункті пропуску «Устилуг» прикордонники виявили у мешканця Львівської області ніж схожий на холодну зброю. За фактом незаконного поводження зі зброєю слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 КК України.
Про це 26 січня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Подія трапилася вчора, 25 січня опівдні. На міжнародному пункті пропуску «Устилуг» у Володимир-Волинському районі в автомобілі «Mercedes», 24-річного жителя Львівської області прикордонники виявили предмет, схожий на холодну зброю. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції. Ніж вилучили.
Цього ж дня, після обіду, на вулиці Конякіна в обласному центрі оперативники вилучили предмет схожий на штик-ніж у 59-річного лучанина.
Вилучені предмети направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
Відомості за фактами незаконного поводження зі зброєю слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити