image
 |  2 8 Квітня 2021 | 12:04

На Волині поліцейські інспектували ями на дорогах (ФОТО)

На території Волинської області працівники відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Волинській області розпочали практичний етап весняного комісійного огляду доріг, вулиць та залізничних переїздів.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Патрульні спільно з представниками служб автомобільних доріг, комунальних організацій, органами місцевого самоврядування, Укртрансбезпеки та Укрзалізниці проводитимуть огляд доріг загального користування, як державного, так і місцевого значення, вулиць і залізничних переїздів.

Особливу увагу приділятимуть ділянкам з підвищеною аварійністю та місць концентрації ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автошлях Т-03-06: заасфальтовано більше половини ділянки Шацьк – Вілиця

Фіксуватимуть стан покриття проїзної частини, узбіч, розмітки, зовнішнього освітлення, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху. Усі недоліки фіксуватимуть в актах огляду.

Приписи щодо усунення недоліків передаватимуть дорожнім та комунальним організаціям, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити