image
 |  4 29 Серпня 2022 | 23:31

На Волині поліцейські "зафіксували" фейкове правопорушення на чоловіка з інвалідністю

Податківці виявили у кафе, що у Ковелі на вулиці Симоненка, реалізацію коньяку без ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями. На місце викликали наряд поліції.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду, - пише Ковель медіа.

Районне управління поліції скерувало в суд матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності приватного підприємця, який є інвалідом 1-ої групи, за вчинення правопорушення, передбаченого частиною першою статті 164 КУпАП.

Згідно протоколу встановлено, що 3 травня 2022 близько 13:54 підприємець в приміщенні кафе у Ковелі на вулиці Симоненка здійснив реалізацію алкогольних напоїв, а саме коньяку ємкістю 2х50 грам по ціні 20 грн на загальну суму 40 грн без дозвільних документів, а саме ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

В судове засідання підприємець не з’явився, попередньо подавши суду заяву з проханням слухати справу в його відсутності та закрити провадження у зв’язку з відсутністю події та складу правопорушення.

За його словами, 3 травня у кафе під час проведення перевірки працівниками податкової служби було викликано наряд поліції з метою фіксування вказаної події. По прибуттю поліцейських жодних матеріалів не складалось, а лише через місяць було складено протокол та надано йому для ознайомлення та підписання.

Відомо, що протокол від 2 червня складав дільничний офіцер поліції Роман Демидюк.

Матеріали справи не містять доказів на підтвердження того, що у ДОП СДО Ковельського РУП старшого лейтенанта поліції Демидюка Р.В. були складнощі з виявленням особи, яка вчинила правопорушення – йдеться у постанові суду.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Юлія Шергіна постановила провадження в справі закрити за відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити