image
 |  5 22 Червня 2019 | 17:59

На Волині поліція ганялась за порушником на авто з «лівими» номерами

Півсотні кілометрів втікав порушник від патрулів на автомобілі з «лівими» номерами.

Про це інформує патрульна поліція Волині на своїй сторінці у Фейсбуці.

У п'ятницю, 21 червня, близько 14-ї години патрульні в селі Копачівка Рожищенського району на трасі "Луцьк – Ковель" зафіксували перевищення швидкості водієм автомобіля "Ауді Q5". Той рухався зі швидкістю 82 кілометри за годину при допустимих 50 у населеному пункті.

Однак керманич не зреагував, а рушив далі в бік Ковеля, при цьому обганяв інші транспортні засоби в місцях, де це заборонено, наражаючи на небезпеку себе та інших.

«Під час погоні ми перевірили по базі, що номерний знак автомобіля не закріплений за жодним транспортним засобом, очевидно, була серйозна причина втікати від поліцейських», – розказує інспекторка патрульної поліції Волині Тетяна.

Також патрульні передали інформацію про втікача ковельським колегам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин «погорів» на спробі підкупити прикордонника

Побачивши у селі Колодяжне ще один екіпаж, який рухався назустріч, водій-утікач звернув убік, в поля. За кількасот метрів його заблокували з обох боків патрульними автомобілями.

Водія одразу затримали, ним виявився 23-річний волинянин, який розповів, що втікав, бо знав, що номерні знаки не належать цьому автомобілю, також пробував «вирішити» питання на місці, адже прозвучала фраза: «Я б краще заплатив більше і всім, аби по-людськи розійтись, і я поїду».

Варто додати, що це вже не перша спроба підкупити патрульних поліцейських Волині. Зазвичай всі пропозиції незаконної винагороди закінчуються судом для ініціаторів.

В поліції також повідомляють, що на порушника оформили 4 постанови та протокол. Водій виявився тверезим. Слідчі затримали автомобіль для встановлення детальних обставин, зокрема, чи законно він перебуває на території України.

"54 кілометри – саме стільки тривала погоня за порушниками! Екіпаж у складі Тетяни Домашук та Віталія Огорілка спрацював кваліфіковано й оформив все належним чином. Далі – слово за слідчими та судом", – йдеться у дописі патрульних. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити