image
 |  4 12 Грудня 2019 | 19:42

На Волині поліція «накрила» незаконний бізнес (ФОТО, ВІДЕО)

Співробітники волинської поліції за процесуального керівництва прокуратури області викрили та припинили діяльність семи нелегальних автозаправних станцій у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, а також у Луцькому та Іваничівському районах.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Слідчі поліції області у ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу встановили, що автозаправні станції діяли без належних дозвільних документів. Зокрема, у них відсутні дозволи на викиди забруднюючих речовин, проведення робіт із підвищеною небезпекою та ліцензії на продаж паливно-мастильних матеріалів.

Учора поліцейські провели санкціоновані обшуків за місцем розташування нелегальних АЗС. Вилучили пально-мастильні матеріали, кошти, чорнові записи ведення незаконної господарської діяльності та обладнання автозаправних станцій. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене під час обшуків майно.

Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення власників нелегальних АЗС та всіх осіб причетних до організації цього незаконного бізнесу.

Читайте також: Трагедія на Волині: вбивцю затримали, ще одного співучасника розшукують

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити