image
 |  18 24 Жовтня 2021 | 19:30

На Волині поліція супроводжувала новий український панцерник (ФОТО)

Волинські поліцейські забезпечили супроводження нового зразка військової спецтехніки до місця випробування.

Про це йдеться на сторінці управління поліції охорони у Волинській області.

Працівники поліції охорони супроводжували транспортування бронеавтомобіля «Дозор — Б».

Бойову машину завантажену на платформу вантажного тягача супроводжував наряд Управління поліції охорони Волинської області. Охорона особливо важливого вантажу здійснювалася територією нашої держави від виробника до місця випробування панцерника.

"Такі безпрецедентні заходи безпеки необхідні для того, щоб захистити такий специфічний вантаж маршрутом слідування, так і забезпечити безперешкодний проїзд вантажу у разі ускладнення руху на дорогах", — розповів командир роти поліції охорони Василь Шаманський.

«Дозор-Б» — повнопривідна бойова бронььована машина з колісною формулою 4х4. Створений в Україні Харківським конструкторським бюро з машинобудування, як багатоцільовий захищений транспортний засіб для транспортування особового складу, зброї та обладнання.

Бронетранспортер може використовуватися для оснащення спеціальних підрозділів збройних сил, національної поліції, сил швидкого реагування при виконанні ними розвідувальних, патрульних, а також миротворчих операцій та як основний транспортний засіб в умовах бойових дій.

Панцерник успішно потрапив до свого місця призначення, ускладнень та проблем упродовж всього шляху не виникало.

Якщо вам потрібно охорону, то замовляйте послуги за єдиним коротким номером 9899. Дзвінки здійснюються з мобільних телефонів, безкоштовно та цілодобово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині байкери влаштували мотопробіг (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити