image
 |  0 24 Червня 2018 | 08:44

На Волині, попри ігнорування двох фракцій, обрали заступника голови райради

Днями на засіданні чергової двадцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання депутати проголосували за обрання заступником голови "парламенту" Любешівщини Марію Чикиду.
Про це пише газета "Нове життя".
Кандидатуру Марії Тимофіївни вніс на розгляд депутатів, згідно із законодавством, голова райради Петро Нагорний.
Щоправда, ще при затвердженні порядку денного Микола Філюк вніс пропозицію виключити всі питання, що стосуються обрання заступника. Так як, на його думку, ця посада наразі не потрібна.
Проте депутатська більшість не підтримала свого колегу. На засіданні сесії були присутні 28 депутатів із 34. Бюлетені для таємного голосування за заступника голови Любешівської районної ради взяли 18 районних обранців. Усі вони одноголосно підтримали кандидатуру Марії Чикиди на цю посаду.
До слова, не брали участь у голосуванні представники депутатських фракцій Українське об’єднання патріотів «УКРОП» та  Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина» (Любешівська районна рада - єдина на Волині, в якій наразі відсутні націоналісти).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова райради, що припиняє існування, отримує майже 20 тисяч гривень зарплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити