image
 |  0 14 Липня 2020 | 17:07

На Волині порушники майже щодня пропонують патрульним гроші

Протягом тижня ковельські патрульні шість разів відмовились від неправомірної вигоди

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

07 липня, близько 21-ї години, на автодорозі М-07 (Київ-Ковель-Ягодин) патрульні зупинили вантажний автомобіль DAF, водій якого перетнув суцільну лінію розмітки, чим порушив правила дорожнього руху.

З метою уникнення адміністративної відповідальності, 57-річний керманич неодноразово пропонував неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів.

Наступного дня, близько 3-ї години ночі, патрульні на вулиці Луцькій зупинили мотоцикл, під час спілкування з 25-річним керманичем двоколісного транспорту, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Надалі чоловік з метою уникнення адміністративної відповідальності, поклав на капот службового автомобіля неправомірну вигоду у сумі 600 гривень.

Третій випадок трапився 10 липня. Водій керуючи транспортним засобом Scania R420 на вулиці Луцькій не дотримався правил дорожнього руху.

Під час спілкування 60-річний громадянин іноземної держави намагався надати неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 200 гривень.

11 липня, близько 16-ї години, на вулиці Володимира Кияна, водій керуючи вантажним автомобілем Renault Premium 420, під час руху користувався засобом зв'язку, тримаючи його у руці, що заборонено правилами дорожнього руху.

28-річний водій з метою уникнення адміністративної відповідальності запропонував поліцейським надання неправомірної вигоди. Порушника неодноразово попереджали, що пропозиція неправомірної вигоди тягне за собою кримінальну відповідальність, однак він наполягав на своєму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія у Луцьку: у квартирі виявили тіло жінки

Сьогодні вранці, на вулиці Варшавській, патрульні зупиняють автомобіль ВАЗ-2108, водій якого не дотримався вимог дорожніх знаків, чим порушив правила дорожнього руху.

В ході розмови, з метою уникнення адміністративної відповідальності, 20-річний керманич транспортного засобу, намагався надати неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 200 гривень.

Через деякий час, уже на вулиці Брестській, водій на автомобілі Seat Altex XL порушує вимогу дорожнього знаку 3.34 “ЗУПИНКУ ЗАБОРОНЕНО“

45-річна жінка не зважаючи на усні попередження патрульних щодо кримінальної відповідальності за обіцянки або надання неправомірної вигоди службовій особі, намагалася надати кошти у розмірі 200 гривень.

Патрульні склали всі необхідні матеріали та на місце викликали слідчо-оперативну групу для належної фіксації подій.

Тепер, окрім адміністративної, особам загрожує ще й кримінальна відповідальність за статтею 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити