image
 |  2 22 Листопада 2017 | 17:08

На Волині посадовця «Укрінтеравтосервісу» викрили на отриманні хабара у 1000 доларів США

Прокуратурою Волинської області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України та Головного управління Національної поліції в області затримано під час одержання 700 доларів США неправомірної вигоди начальника відділу сервісних послуг у Волинській області управління логістики та митного забезпечення Українського державного підприємства «Укрінтеравтосервіс».

Про це 22 листопада 2017 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Посадовець вимагав 1000 доларів США у приватного підприємця за вирішення питання щодо одержання в оренду пересувного рухомого комплексу, розміщеного в селі Доманове Ратнівського району, на території, яка належить вказаному підприємству.

Затримали його сьогодні, 22 листопада 2017 року, під час одержання другої частини неправомірної вигоди. Ще 300 доларів США він одержав у липні цього року.

Тривають невідкладні слідчі дії, після проведення яких вирішуватиметься питання про повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання йому міри запобіжного заходу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити