image
 |  0 18 Лютого 2019 | 13:56

На Волині посадовця спіймали «на гарячому» (ФОТО)

Слідчі детективи поліції Волині спільно із оперативниками управління захисту економіки у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили на отриманні неправомірної вигоди головного спеціаліста відділу соціального захисту населення однієї із районних державних адміністрацій області. Слідчі детективи проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Під час слідства встановлено, що посадовець отримав від приватного підприємця двома траншами неправомірну вигоду за невжиття заходів реагування по виявлених у ході перевірок дотримання трудового законодавства правопорушеннях. Зловмисника викрито і затримано під час отримання ним чергового траншу неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. грн.. Напередодні правопорушник незаконно отримав від підприємця ще 2 тис. грн..

На даний час, вирішується питання про повідомлення службовцю райдержадміністрації про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа, яка тягнеться роками: чи вдастя посадити за грати волинського чиновника-хабарника?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити