image
 |  0 7 Квітня 2021 | 13:29

На Волині посеред ночі неповнолітні поцупили квадроцикл

Вчора до поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя села Білин Ковельського району. Заявник розповів, що зі складського приміщення викрали його квадроцикл Viper, вартістю близько 23 тисяч гривень. Трапилась подія, ймовірно, у ніч на 5 квітня.

Про це інформує поліція Волинської області.

Поліцейські оперативно встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетні троє осіб – 15-річний та 17-річний мешканці Білина та 18-річний мешканець сусіднього населеного пункту.

З’ясувалося, що у приміщення зловмисники проникли, пошкодивши навісний замок. Викрадений квадроцикл вони заховали у закинутій стайні, неподалік складу.

 Транспортний засіб правоохоронці вилучили. Невдовзі його повернуть власнику.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб. У поліції є підстави вважати, що юнаки причетні до вчинення низки крадіжок, поки ця інформація перевіряється. Досудове слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свою вину не визнає: директора Луцького підприємства втретє судили за затримку зарплат

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити