image
 |  11 27 Серпня 2018 | 15:44

На Волині прагнуть популяризувати чорну кераміку

Під час заходу обговорили можливості для розвитку етно- та зеленого туризму в громаді, популяризації чорної кераміки, започаткування конкурсу місцевих ініціатив, етнохаб та різноманітні фестивалі.
Про це"ВолиньUA" повідомляє Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування,  який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.
Обговорили можливості для розвитку етно- та зеленого туризму в громаді, популяризації чорної кераміки, започаткування конкурсу місцевих ініціатив, етнохаб та різноманітні фестивалі.

Радник з регіонального розвитку Волинського Центру розвитку місцевого розвитку Петро Гоцалюк поділився із присутніми ідею появи на території громади кемпінгу.
Радник з питань комунікацій Волинського ЦРМС Олена Кузьмич наголосила на необхідності просування громади в мережі Інтернет.
Якщо говорити про цілі громади, то йдеться про екологічну безпеку, підвищення екологічної безпеки, умови для розвитку підприємництва та інвесторій, туристичні маршрути.
На третє засідання стратегічного комітету завітала і представник місцевого центру зайнятості Гаврилюк Тетяна. Вона розповіла про можливості співпраці із ОТГ та роботу агрошколи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери РФ намагалися зламати пошту Вселенського патріархату

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити