image
 |  7 28 Квітня 2020 | 22:24

На Волині працівники ОТГ перерахували одноденну зарплату для потреб медиків

Працівники Вишнівської сільської ради перерахувати свою одноденну заробітну плату на харчування медичних працівників Любомльського територіального медичного об’єднання.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту громади.

В період боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19 на передовій опинилися медики, котрі борються з недугою, і, на даний період, знаходяться у зоні найвищого ризику.

Працівники медицини – найбільш вразлива в умовах коронавірусної епідемії професія. Вишнівська громада не перебуває осторонь проблем району та тримає руку на пульсі життєдіяльності медичної сфери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поховати померлого від COVID-19 в Україні коштує 1000$. Сім'ї загиблих запідозрили змову

Спільним рішенням колективу працівники Вишнівської сільської ради вирішили перерахувати свою одноденну заробітну плату на харчування медичних працівників Любомльського територіального медичного об’єднання. Вишнівська сільська рада щиро дякує тим, хто, ризикуючи своїм життям та здоров’ям, рятує інших. Здоров’я Вам, спокою у Ваших душах, терпіння та Божого благословення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити