image
 |  0 12 Березня 2022 | 17:34

На Волині працює 49 відділень Нової пошти

Нова пошта продовжує працювати там, де це безпечно та можливо. Відділення компанії відкриті 7 днів на тиждень.

Зокрема, у Луцьку та Волинській області відділення працюють з 9:00 до 18:00 у будні та суботу та з 10:00 до 18:00 у неділю.

У відділеннях клієнти можуть отримати повний спектр послуг:

· Відправити та отримати посилки, зокрема й замовлення з працюючих інтернет-магазинів (перелік: https://novaposhta.ua/ecompromo)

· Отримати фінансові послуги – поповнити мобільний, зняти готівку з карти, здійснити та отримати грошові перекази, зокрема й з-за кордону

· надіслати кошти на спецрахунок Збройних Сил України, що відкрив Національний банк, або благодійним організаціям «Фонд Сергія Притули» та «Повернись живим».

Крім того, у всіх відділеннях, що працюють, відкриті гуманітарні куточки – будь-хто може безкоштовно відправити продукти тривалого зберігання, медикаменти, засоби особистої гігієни та інші необхідні в умовах військового стану речі нашим захисникам та людям, які опинилися у складному становищі.

Якщо відправлення знаходиться у інших областях, ви можете самостійно зробити переадресацію туди, де вам зручно його отримати. Переадресація безкоштовна! Для цього натисніть у трекінгу на сайті або мобільному додатку кнопку «Переадресація» та оберіть населений пункт, куди потрібно доставити та є працююче відділення.

Перед тим як замовити доставку або здійснити відправку до відділення переконайтеся, що воно працює.

Актуальна мапа працюючих відділень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити