image
 |  5 5 Травня 2020 | 16:09

На Волині працює вже три агропродуктові ринки

З 1 травня на території області відновили свою роботу 3 агропродовольчі ринки – в містах Володимир-Волинський, Ківерці та Любомль.

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Волинській області.

З урахуванням постанови Кабінету Міністрів України № 313 від 29.04.2020 та доручення Прем’єр Міністра України №17721/0/1-20 від 24.04.2020 протягом усього часу роботи ринків забезпечено присутність двох інспекторів Держпродспоживслужби, котрі кожні дві години вносять результати контролю до розроблених чек-листів.

У разі виявлення порушень протиепідемічних вимог, встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 №14, з метою оперативного їх усунення негайно інформується директор ринку або визначена відповідальна особа з обов’язковим ознайомленням з чек-листом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські правоохоронці скерували до суду провадження за фактом переміщення наркосировини з Європи в Україну (ФОТО)

Додатково кожного дня здійснюється позаплановий захід державного нагляду (контролю) з оформленням акту перевірки.

При відсутності реакції з боку адміністрації ринку та продовження фіксації порушень встановлених вимог передбачено інформування органів місцевої влади та Національної поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити