image
 |  23 8 Грудня 2021 | 22:31

На Волині продали старі автівки «Укрпошти» (ФОТО)

На Волині 44 автівки з високим відсотком зносу, які були на балансі «Укрпошти», продали з аукціону з другої спроби за 216,797 тисячі гривень. Їх купила жителька села Костогризове Каховського району Херсонщини Олександра Леонідівна Стягіна.

Про це, посилаючись на результати аукціону, - повідомляє ІА «Волинські новини».

Нагадаємо, на початку жовтня пресслужба АТ «Укрпошта» повідомила, що підприємство почало розпродаж старих автомобілів, серед яких моделі бізнес-класу світових брендів та машини радянського автопрому. Це понад 1600 непридатних до роботи автомобілів, що не використовуються підприємством понад 10 років. На Волині до продажу підготували список із 44 автомобілів, які продавали єдиним лотом.

Найстаріший з них – ГАЗ-5204 1986 року випуску. Найновіше авто, яке продавалося на аукціоні – ЗІЛ-5301 2003 року випуску. Крім ВАЗів, ГАЗів, УАЗів, ЗІЛів та ІЖ, у списку є й декілька іномарок – чотири авто марки Citroen та два авто Mazda. Усі – 1996 року випуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська чиновниця обіймала одночасно дві керівні посади

Відповідно до висновків про технічний стан автомобілів, усі вони мають 90-99% зносу, корпуси покриті корозією і не на ходу. Автомобілі на момент продажу були розташовані у Луцьку на вулиці Зв’язківців, 2.

Продавалися всі 44 автівки одним лотом зі стартовою вартістю 229,672 тисячі гривень. Проте тендер, оголошений на 21 жовтня не відбувся. Натомість торги оголосили повторно, але вже у вигляді «голландського» аукціону, який передбачає зниження стартової ціни.

У результаті, на аукціоні, який відбувся 3 грудня, автомобілі продали за 216,797 тисячі гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити