image
 |  2 4 Жовтня 2023 | 20:44

На Волині продають митницю за 35 мільйонів

На Волині через аукціон на продаж виставили «Майновий комплекс-митниця» Нововолинськ. Першочергова вартість - понад 35 мільйонів гривень.

Про це стало відомо з оголошення про проведення аукціону, розміщеного на майданчику ProZorro.Sale, передає Insider Media.

Розташований майновий комплекс-митниця у с. Осмиловичі, на вул. Львівська 35.

Окрім приміщення складу №1, площею 190,9 м.кв., також продається і котельня, площею 417.3 кв.м, та офіс – 880.6 м. кв.

Об’єкти розташовані на земельній ділянці розміром 4,7га. На ділянку заходить під'їзна колія - у власності, довжиною 848 м. Доїзд – асфальтований. Зручний для великогабаритних транспортних засобів. Серед переваг – зручне розташування, адже об'єкт розташований за 4км від Польщі, також недалеко - міжнародний перехід Долгобушов – Угринів.

Першочергова вартість майнового комплексу-митниці – 35 910 000 грн.

Згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, право власності на об’єкт з травня 2022 року належить киянину – Русских Валерію Олександровичу. З 2016 року цей чоловік є керівником і засновником «Міжнародної асоціації коноплярів». Також вже майже 20 років він очолює «Міжнародний благодійний фонд Святого Миколая» і з 2017 року керує громадськими організаціями «Незалежне антикорупційне бюро» та «Міжнародна правозахисна ліга», окрім цього він є власником ПП «Івангород», ТОВ «Департамент «Вестерн Юніон» та ТОВ «Лігал спейс».

Ім’я Валерія Русских також засвітилось і в одному скандалі. У 2016 році він у нетверезому стані вчинив у центрі Києва ДТП. Чоловік на «Рейндж Ровері» врізався в автомобіль «Хонда Сівік». Проходити освідування на вміст алкоголю на місці ДТП Валерій Русских відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбите скло та вибиті двері: у селі на Волині пограбували магазин (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити