image
 |  5 3 Вересня 2018 | 13:33

На Волині просять кошти на жіночий волейбольний клуб

Жіночий волейбольний клуб "Освіта", в якому грають студенти університетів та коледжів Волинської області, потребує коштів на існування.
Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.
Зазначається, що попри проблеми з коштами, волейболістки стараються, показують гідний результат, чим сприяють у підвищенні іміджу Волині. Так, у 2018 році команда стала срібним призером Чемпіонату України серед волейбольних команд суперліги.
Підтримати колопотання "Освіти" запропонував секретар постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Олександр Курилюк.
Саме ця комісія розглядала питання. Йдеться про виділення 250 тис. грн з обласного бюджету.
За інформацією відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА кошти будуть витрачені на відрядження для участі в змаганнях.
"Команда демонструє результат. ВК "Освіта" - це школа волейболу, це - самовіддані тренери. Обласна рада виділяла кошти для любительських клубів, тому, вважаю, ми повинні підтримати й "Освіту", - зауважив депутат Олександр Курилюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити