image
 |  5 7 Листопада 2017 | 14:45

На Волині протягом доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

6 листопада о 12:04 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Любохини Старовижівського району трапилась пожежа дерев’яної літньої кухні.

Про це 7 листопада 2017 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Ліквідували загорання о 13:05 співробітники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка спільно з місцевою пожежною командою села Дубечно.

Ймовірна причина пожежі – несправність кормозапарника.

О 15:09 в селі Череваха Маневицького району спалахнув стіг сіна. Загасили вогонь співробітники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Маневичі.

Ймовірна причина пожежі – пустощі дочки власниці.

Також о 13:41 у селі Антонівка Луцького району зайнявся вогнем дерев’яний житловий будинок. За 16 хвилин на місце події у складі двох відділень прибули співробітники 2-ї державної пожежно-рятувальної частин міста Луцька та 20-го державного пожежно-рятувального поста селища Торчин, які приборкали вогонь о 14:09.

Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті:

- використовуйте для обігріву помешкань тільки сертифіковані електрообігрівачі;

дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення;

- не паліть у ліжку;

- слідкуйте за станом та справністю електромережі;

- у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;

- намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

Шановні громадяни! Не залишайте дітей без нагляду, тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях. Пам’ятайте: лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити