image
 |  9 16 Грудня 2020 | 18:18

На Волині п'яний чоловік хотів потрапити до суду

Сьогодні, 16 грудня, до Ковельського міськрайонного суду співробітники Територіального управління Служби судової охорони не допустили громадянина з ознаками алкогольного сп’яніння, який грубо поводив себе та порушував громадський порядок у судовій установі.

Про це інформує Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області.

Співробітники ССО попередили громадянина про необхідність дотримання правил перебування у судовій установі, але чоловік проігнорував зауваження й намагався потрапити до будівлі силоміць.

Нетверезий громадянин вступив у словесний конфлікт зі співробітниками Служби судової охорони, вчинив сварку та висловлювався нецензурною лайкою, намагаючись чинити фізичний опір, внаслідок чого до нього було застосовано спецзасоби згідно ст. 45 ЗУ «Про Національну поліцію».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області

На місце конфлікту співробітник ССО, зателефонувавши на спецлінію 102, викликав поліцію.

Патрульний екіпаж Національної поліції який прибув на виклик затримав порушника для з’ясування всіх обставин та складання адміністративних матеріалів за ст. 173, 185 АКУ(дрібне хуліганство, злісна непокора).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити