image
 |  5 18 Червня 2019 | 16:27

На Волині п'яний водій збив трьох людей - поміж них була 13-літня дитина

У Володимир-Волинському районі п'яний водій збив трьох осіб та втік з місця пригоди. 

Про це інформують у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Автопригода трапилася в понеділок, 17 червня, близько четвертої години ранку в селі Микуличі Володимир-Волинського району. До поліції надійшло повідомлення, що невідомий водій на автомобілі червоного кольору збив трьох пішоходів, які рухалися у попутному напрямку збіччям. Усі пішоходи отримали тілесні ушкодження. Серед постраждалих – 13-літня дитина. Ніхто не госпіталізовувався. 

Співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно розшукали та затримали транспортний засіб на якому було скоєння ДТП – автомобіль «ВАЗ 2101». За кермом легковика перебував 22-річний мешканець Володимир-Волинського району. За керування транспортом у стані сп’яння на правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження, слідчі відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Загалом за минулу добу поліція Волині зареєструвала 19 дорожньо-транспортних пригод у яких травмувалося 10 осіб. 

Правоохоронці закликають громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку тролейбус наїхав на 55-річного чоловіка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити