image
 |  9 28 Січня 2021 | 16:15

На Волині – рекорд: селяни зліпили сніговика, який досягає електропроводів (ФОТО)

Напевно, це найбільша снігова скульптура на Любешівщині. Сягає вище електропроводів. Загалом же фотографіями оригінальних сніговиків, створених нашими дорослими та юними земляками, аж рясніє інтернет.

Один із ініціаторів зробити величезну скульптуру в Гірках Сергій Кругов розповів, що він із братом Сашком, а також кілька їхніх друзів та сусідів створювали її. Почали в середу, закінчили в четвер. Приставляли драбину, щоб діставатися все вище і вище. Сніг передавали у відрі. Це в них снігова господиня, в неї навіть фартух є – двохметрове ткане рядно. Голова її покрита хустиною, в одній руці – мітла, в іншій – відро. Коли виміряли, висота бабуся сягнула трохи більше семи метрів!

А надихнуло їх зробити таку велетенську бабусю зі снігу те, що в інтернеті побачили інформацію, про Малу Глушу – там зліпили 6-метрову снігову скульптуру. «Ми вирішили побити рекорд», - зізнався Сергій Кругов.

Джерело: Любешівська газета "Нове життя"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький ринок став «точкою» алкоголю та прихистком бомжів, – соцмережі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити