image
 |  272 16 Липня 2024 | 16:23

На Волині ремонтують два мости (ФОТО)

На автомобільній дорозі Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ у селі Красноволя Луцького району дорожники ремонтують два мости.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Наприкінці травня поточного року мостовики розпочали лагодити мостовий перехід завдовжки 36 метрів через річку Кормин. На сьогодні відновили прогонову конструкцію правої частини споруди.

Що зроблено:

▫️ проведено підготовчі та демонтажні роботи;

▫️ влаштовано сполучення мосту з підходами;

▫️ влаштовано монолiтну залiзобетонну накладну плиту прогонової будови, гідроізоляцію, деформаційні шви;

▫️ нарощено монолітне парапетне огородження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судили жителя Київщини за спробу виїхати за кордон

Такі ж роботи будуть виконані на лівій частині мосту. Згодом тут ще встановиться металеве бар’єрне і перильне огородження, відновиться дорожнє покриття та нанесеться розмітка. Також відремонтуються опори та буде проведено відновлення і захист конструкцій споруди.

Допоки бетон на об’єкті набирає міцності ремонтно-будівельна бригада почала ремонт ще одного мосту у цьому ж населеному пункті. Наразі на 12-метровій споруді проходять демонтажні роботи.

Ці будови не ремонтувались від часу їх зведення у 1978 та 1966 році відповідно і перебували у незадовільному експлуатаційному стані. Відтак задля недопущення аварійних ситуацій потребували невідкладного ремонту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити