image
 |  329 11 Серпня 2024 | 20:39

На Волині розмалювали укриття у дитсадку (ФОТО)

Художники розмалювали укриття у дитсадку села Кричевичі Колодяжненської громади.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади, - пише ВолиньUA.

Співпраця Колодяжненської сільської ради, і зокрема управління гуманітарної сфери, як профільного, із благодійними громадськими та волонтерськими організаціями спрямована на реалізацію різних ініціатив, що стосуються дітей. Тож нині хочемо розповісти про одну із них: днями команда художників-волонтерів у рамках проєкту «Beyond the canvas» (За межами полотна), допомогла втілити ідею із розписом стін укриття закладу дошкільної освіти «Ромашка» села Кричевичі, а також розфарбувати дитячу спальню. Ініціатором співпраці стала директорка дитсадка Світлана Ткачук.

Укриття було збудоване і введене в експлуатацію у другій половині навчального року (у 2024 році), а віднині воно стане набагато затишнішим і яскравішим.

Відрадно, що участь у процесі брали вихованці закладу – вони лишили на стінах кольорові відбитки своїх долоньок. Цікаве і захопливе заняття для діток.

Команда художників-волонтерів складалася із 9 осіб. Керівницею проекту є американка Аліса Худікофф, а окрім українців, які доєдналися до проекту, також було четверо художників із Фінляндії: вони наповнили казковими мотивами стіну спальні.

«Тож щиро дякуємо керівниці проекту Алісі Худікофф і художникам, які долучилися до творчого процесу. Окремо дякуємо завідувачці ЗДО «Ромашка» Світлані Ткачук за комунікацію зі згаданими волонтерами та вирішення низки організаційних питань. Спільними зусиллями нам вдалося додати яскравих фарб у дитинство наймолодших жителів нашої громади, яке випало на нелегкі часи. Розраховуємо на подальшу плідну співпрацю!», – йдеться у повідомленні сільської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити