image
 |  0 19 Серпня 2021 | 08:21

На Волині розпочали ремонт 11 кілометрів «найгіршої дороги» (ВІДЕО)

На ділянці дороги між селами Оленівка та Сокіл, що в Луцькому районі, розпочалися роботи на 11-кілометровому відрізку. Востаннє цю дорогу, зі слів місцевої жительки Людмили Яценюк, ремонтували у 1979 році.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Як розповів голова Рожищенської територіальної громади В’ячеслав Поліщук, у тендері на ремонт цієї дороги перемогла фірма «Луцькавтодор».

«Вартість кошторисна була 160 мільйонів гривень, відбулися торги, а тому здешевлення на майже 20 мільйонів гривень», – зазначив голова тергромади.

Станом на 18 серпня дорожники розчистили ділянку від кущів і дерев та вирівнюють грейдером дорожне полотно, щоб встелити щебенево-піщану суміш.

Упродовж двох тижнів вкладуть нижній шар асфальтобетонного покриття, каже майстер «Луцькавтодору» Василь Павлось. Додає: за сприятливих погодніх умов цю дорогу відремонтують за два місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З «Великого будівництва» – великі бур'яни: біля Луцька поскаржилися на жахливий ремонт дороги

«Раніше покриття дороги між селами Оленівка та Сокіл знищили вантажівки», – говорить працівник «Луцькавтодору» Михайло Кульчинський, який проживає у селі Оленівка.
«Тут їздити неможливо було – можна було човнами плавати. Поки фур з кар’єра не було, то дорога трималася», – додав працівник дорожньої фірми.

Як розповів голова Рожищенської територіальної громади В’ячеслав Поліщук, у тендері перемогла фірма «Луцькавтодор».

«Вартість кошторисна була 160 мільйонів гривень, відбулися торги, а тому здешевлення на майже 20 мільйонів гривень», – зазначив голова тергромади.

Прокоментувати хід ремонтних робіт і кошторис начальник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак пообіцяв Суспільному згодом: нині посадовець перебуває у відрядженні за межами обласного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У промзоні у Луцьку підпалили кілька десятків автомобільних шин (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити