image
 |  0 9 Квітня 2020 | 18:18

На Волині селищна рада хотіла нажитися на бюджетних коштах

На Волині селищна рада уклала договір на майже 10 мільйонів гривень з підприємством, яке не відповідало вимогам тендерної документації.

Про це інформує пресслужба Волинської прокуратури.

Прокурори з'ясували, що селищна рада Горохівського району за результатами проведення процедури відкритих торгів допустила порушення вимог Закону України "Про публічні закупівлі" та уклала договір на проведення робіт з будівництва очисних споруд в селищі з підприємством, пропозиція якого була найдорожчою серед поданих, а також не відповідала вимогам тендерної документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський апеляційний суд закупить поштових марок на 215 480 гривень

Попри те, що Антимонопольним комітетом України та Західним офісом Держаудитслужби виявлено низку порушень, орган місцевого самоврядування відмовився скасовувати свої рішення та уклав незаконний договір.

Втрутившись у ситуацію, прокурори домоглися розірвання договору про закупівлю робіт, упередивши таким чином незаконне використання 9,6 млн. грн. коштів державного бюджету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити