image
 |  5 8 Жовтня 2019 | 23:01

На Волині селяни влаштували «революцію», через неякісний ремонт дороги (ВІДЕО)

У селі Дерно замість капітального ремонту дороги, отримали вимощування старим асфальтом. Через такий «ремонт» виник конфлікт.

Леонід Попович житель Дерно розповідає, що кожен дощ для нього і його сусідів це справжнє випробування, адже вулиця перетворюється на справжню річку. Аби усунути проблему, близько року тому, провели водовідведення. Однак зробили лише частину, на решту немає коштів.

Селяни звертались неодноразово до влади села Дерно аби продовжити ремонт вулиці.

Нині на цій вулиці кипить робота, на вулиці висипають сумішшю землі, щебню та асфальту. Таким капітальним ремонтом вулиці не дуже задоволені жителі села. Люди попросили голову села призупинити такі роботи.

Голова сільської ради села Дерно Олександр Гуч, розповідає, що хотів людям зробити, як краще. Старий асфальт гарно висипали біля садочку і так же мали робити далі. Але люди не задоволені таким ремонтом дороги. Тому голова сільради дослухався до громади і за декілька годин тому насипану суміш зібрав з дороги. Витрати на паливо надав з власних коштів.

Детальніше в сюжеті «Аверсу»:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити