image
 |  5 30 Серпня 2022 | 21:12

На Волині серед поля викинули гуманітарну допомогу

Посеред поля між селами Біличі та Мишів на Волині невідомі викинули купи одягу. Місцеві припускають, що речі привезли туди вночі.

Як розповідають, одяг – і жіночий, і чоловічий, і дитячий – досить непоганий, ідеться в сюжеті 12 каналу.

Спершу селяни припускали, що одяг викинула якась родина. Однак речей як на одну сім’ю надто багато.

Викинуті просто неба речі активно обговорювали в мережі. Як підозрюють користувачі, це робота колишніх посадовців.

Напередодні якраз звільнили першого заступника голови Володимирської районної військової адміністрації Віктора Сапожнікова. Причина – зловживання з гуманітарною допомогою.

Було відкрито кримінальне провадження, а на складах у Нововолинську планували проводити обшуки. Звідти, припускають люди, всю гуманітарку й вивезли посеред ночі.

Нагадаємо, з посади першого заступника Володимирської РВА Сапожнікова звільнили 29 липня. Ідеться про можливі зловживання з гуманітарною допомогою.

Крім цього, проти Віктора Сапожнікова та його колеги Андрія Сторонського відкрито кримінальне провадження № 12021030000000115.

Сапожніков після поразки на виборах у мери Нововолинська разом зі своїм заступником Сторонським, який потрапив в реєстр корупціонерів, пішли працювати заступниками голови РДА у Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ДСНС проходять обшуки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити