image
 |  0 4 Серпня 2021 | 07:11

На Волині шахраї телефонують до підприємців від імені імені податківців

Телефонні шахраї дзвонять до підприємців Маневиччині, представляються одним із керівників податкової служби Волині і пропонують вирішити проблемні питання за окрему винагороду.

Про це повідомили в секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Ці наразі невстановлені особи не мають жодного відношення до податкової служби, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Більш того, податкова служба активно та ефективно впроваджує дистанційний формат взаємодії з бізнесом за посередництвом електронних сервісів, що виключає особисте спілкування, відтак – суб’єктивний чинник та корупційні ризики.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу [email protected], або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777171.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі під час зливи затопило багатоповерхівку. На ремонт даху треба понад 50 мільйонів гривень (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити