image
 |  4 28 Березня 2019 | 16:58

На Волині «швидка» запізнюється на виклики через погані дороги

Волинські медики розповіли про результати викликів швидкої допомоги минулої доби.

Про це повідомляє повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За добу 27 березня 2019 року в Центральній оперативній диспетчерській нашого закладу зареєстровано 396 звернень, з них здійснено 331 виїзд бригад екстреної медичної допомоги (6 виїздів були безрезультатними).

Лікарем консультантом Консультативно-телеметричного посту Центральної оперативної диспетчерської було прийнято та проаналізовано 108 ЕКГ, переданих з місця виклику бригадами екстреної медичної допомоги зі всієї Волинської області. Диспетчерами та лікарем-консультантом надано 42 поради мешканцям області. На приймальні відділення лікувально-профілактичних закладів Волинської області було доставлено 122 особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку не поновили договору оренди землі в центрі міста для будівництва офісного центру

У зв’язку з незадовільним станом доріг за добу зареєстровано 3 випадки невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги:

- Ковельському р-ні до села Ломачанка;

- Любомльському р-ні до села Підгородне;

- Маневицькому р-ні до села Чорниж.

Бригадами екстреної медичної допомоги було виявлено 9 випадків гострих коронарних синдромів, здійснено 2 виїзди з приводу ДТП,

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити