image
 |  0 11 Листопада 2021 | 11:28

На Волині сільрада зібралася на нараду щодо ситуації на кордоні з Білорусією (ФОТО)

У Ратнівській селищній раді відбулася нарада щодо посилення роботи з охорони державного кордону з боку Білорусії.

Про це інформують на сайті сільради.

9 листопада 2021 року, під головуванням селищного голови Віталія Бірука, за ініціативи начальника відділу прикордонної служби «Млинове» Андрія Ковальчука та за участі заступника начальника Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області В‘ячеслава Мартинюка, заступників голови селищної ради, директорів лісових господарств, старост громади відбулась нарада щодо проведення спільних заходів з метою недопущення дестабілізації ситуації в прикордонні.

Проведення такої наради зумовлено нестабільною ситуацією на білорусько-польському кордоні, де відбувається спроба прориву кордону групою мігрантів з боку Білорусі.

Відтак, за результатами наради вирішено посилити роботу з охорони державного кордону, що проходить по території Ратнівської громади та обговорено механізм спільних дій правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування у разі загострення ситуації на кордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинянина провели обшуки в будинку: що знайшли?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити