image
 |  5 12 Червня 2021 | 07:12

На Волині сім’я комунальника заборгувала за комунальні послуги

Дружина та син начальника «Ковельводоканалу» Юрія Рибачка мають у спільній власності квартиру в центрі Ковеля і допустили заборгованість за надані комунальні послуги з теплопостачання.

Керівництво підприємства теплових мереж «Ковельтепло», яким керує Володимир Бойко, звернулося в суд із позовами до боржників, - пише Ковель медіа.

Обидві позовні заяви були зареєстровані у Ковельському міськрайонному суді 29 квітня цього року (справи №159/2478/21 та №159/2479/21). Однак 14 травня представник ПТМ «Ковельтепло» до відкриття провадження у справі подав суду заяву про повернення позову до Галини Рибачок щодо стягнення заборгованості за надані комунальні послуги в сумі 5 348 грн 09 коп. та судового збору в сумі 2 270 грн. Також він попросив вирішити питання про повернення судового збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька райрада хоче розібратися зі свавіллям перевізників у районі

Суддя Юлія Шергіна заяву представника «Ковельтепло» задовольнила. Ковельське управління Державної казначейської служби України у Волинській області зобов’язано повернути підприємству теплових мереж сплачений судовий збір.

Подальша доля позову до Сергія Рибачка наразі невідома.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити