image
 |  23 4 Вересня 2020 | 14:34

На Волині спіймали 17-річного серійного злодія (ФОТО)

У Луцькому районі спіймали серійного злодія. Зловмисник обґрунтовано підозрюється у вчиненні п’яти крадіжок з проникненням. За усіма виявленими фактами кримінальних правопорушень тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Співробітники кримінальної поліції Луцького районного відділення поліції викрили 17-річного жителя району у вчиненні низки крадіжок. Хлопець проникав у житло та інші приміщення, звідки викрадав гроші. Загалом правопорушник скоїв п’ять таких крадіжок та викрав у громадян близько 60 тис. грн..

На викрадені гроші був придбаний автомобіль ВАЗ.Транспортний засіб та знаряддя вчинення злочинів правоохоронці вилучили.

Нині вирішується питання про оголошення неповнолітньому підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: на місці - медики, поліція, рятувальники (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити