image
 |  9 30 Вересня 2020 | 13:37

На Волині спіймали позашляховик напакований цигарками (ФОТО, ВІДЕО)

Оперативники Луцького прикордонного загону у взаємодії зі співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, в рамках проведення заходів, спрямованих на протидію переміщенню через державний кордон підакцизних товарів, припинили чергову незаконну оборудку.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Так, днями в м.Володимир-Волинський правоохоронці намагалися зупинити для перевірки «Фольксваген Т5», стосовно якого мали оперативну інформацію. Проте, водій мікроавтобуса гальмувати не поспішав, а навпаки, додавши «газу», вдався до втечі.

У результаті переслідування прикордонники наздогнали автомобіль в лісовому масиві. Окрім водія-втікача, правоохоронці затримали і його спільників. На момент затримання чоловіки вже встигли перевантажити з «Фольксвагена Т5» в позашляховик «Міцубісі» тютюнові вироби, які, ймовірно, в подальшому планували незаконно переправити до Республіки Польща.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку за участі лісовоза: рух на вулиці - ускладнений (ФОТО)

За результатами огляду в транспортному засобі виявлено 9 000 пачок цигарок без акцизних марок. Тютюнові вироби, сума оцінки яких склала близько 285 тисяч гривень, вилучені податківцями.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити