image
 |  5 3 Березня 2020 | 12:51

На Волині спіймали серійних злодіїв (ФОТО)

До Ковельського відділу поліції звернулося четверо громадян із заявами про викрадення речей із будинків на дачному масиві у Ковелі. Поліцейські встановили причетність до скоєння крадіжок двох мешканців Нововолинська 30-ти та 35-ти років. Слідчі оголосили їм про підозру у скоєних злочинах.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Зловмисники викрадали із дачних будинків ковельчан запчастини до техніки, інструменти, електропроводку та інші речі. Загалом сума завданих матеріальних збитків становить близько 10 тис. грн..

Проведеними оперативними заходами працівники кримінальної поліції встановили, що крадіжки із дачного масиву скоювали 30-ти та 35-річний жителі Нововолинська. Частину викрадених речей вилучено.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Під час слідства встановлено, що чоловіки обґрунтовано підозрюються у скоєнні ще двох аналогічних злочинів у Нововолинську. Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших злочинів на території Ковеля.

Читайте також: Неподалік Луцька невідомі розчленували благородного оленя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити