image
 |  661 1 Лютого 2024 | 09:54

На Волині сталася масштабна пожежа на птахофабриці (ФОТО)

Сьогодні вночі сталася пожежа у виробничому корпусі одного з підприємств харчової промисловості в Нововолинську. На місці працює ДСНС. 

Про це повідомив мер Борис Карпус.

«Сьогодні відбулась пожежа на товаристві з обмеженою відповідальністю Птахокомплексі «Губин». О 04:10 до Служби порятунку порятунку 101 надійшло повідомлення про загорання в складській будівлі у м. Нововолинськ на вул. Сокальська. На гасіння пожежі прибули рятувальники 5, 7, 18, 15 державних пожежно-рятувальних частин, оперативно-кординаційний центр, мобільно-оперативна група, відділення радіаційно-хімічного захисту, відділення газодимозахисної служби, дослідно-випробувальна лабораторія.

Також залучались працівники добровільної пожежних команди села Поромів та працівники місцевих пожежних команд с. Павлівка і м. Устилуг. у кількості 15 одиниць спеціальної техніки та 49 осіб особового складу.

Площа пожежі 4000 м². Без потерпілих та загиблих.

На гасіння подано 6 спеціальних стволів, 1 лафетний ствол та працює 4 ланки в апаратах на стисненому повітрі. Загорання локалізовано.

Рятувальники продовжують працювати.»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проїхав на червоне: у Луцьку водій спричинив автопригоду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити