image
 |  4 18 Липня 2022 | 23:01

На Волині старостинський округ хоче очолити колишній майор міліції

На посаду старости Любитівського старостинського округу Колодяжненської сільської ради Ковельського району претендує колишній начальник карного розшуку Ковельського міськрайонного відділу внутрішнх справ, майор міліції у відставці Воробей Дмитро Георгійович.

Громадське обговорення його кандидатури, згідно розпорядження сільського голови Віталія Кашика, проводиться в два етапи з 12 по 19 липня цього року, – повідомляється на сайті Колодяжненської громади, - пише Ковель медіа.

Опитування жителів старостинського округу пройде у формі заповнення підписних листів на підтримку кандидатури старости, а громадські слухання відбудуться:

  • с. Любитів – 19 липня о 16:00 у приміщенні Будинку культури;
  • с. Ворона – 20 липня о 12:00 у приміщення клубу;
  • с. Будище – 20 липня о 16:00 біля приміщення ФАПу.

Під час проведення громадських слухань громадяни, які не змогли взяти участь в опитуванні, мають право підписати підписні листи, маючи при собі паспорт громадянина України, або тимчасове посвідчення громадянина України.

Дмитро Воробей народився 25 жовтня 1967 року в селі Ворона Ковельського району в багатодітній сім’ї колгоспників, де виховувалось 12 дітей.

Закінчив Рокитненську неповну середню школу та Луківське спеціалізоване професійно-технічне училище, де здобув професію тракториста-водія широкого профілю. Після повернення з армії працював водієм у Любитівського ремонтно-транспортному підприємстві та навчався в Ковельському машинобудівному технікумі за спеціальністю технік-механік.

У 1991 році прийнятий на службу в органи внутрішніх справ, де працював на посадах дільничного інспектора міліції, оперативного уповноваженого карного розшуку та відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, заступника начальника та начальника карного розшуку Ковельського міськрайонного відділу УМВС України у Волинській області. За час служби мав 25 заохочень різного рівня. На пенсію звільнився в 2006 році за вислугою років у званні майора міліції.

У 2004 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки та здобув диплом юриста. Після виходу на пенсію працював на посаді начальника відділу охорони ТОВ «Феміда» та ТОВ «Арсенал» в м. Ковелі.

Проживає Дмитро Воробей у селі Ворона. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити