image
 |  0 19 Травня 2019 | 13:30

На Волині стартував традиційний фестиваль-конкурс холмщаків

У Палаці культури міста Луцька розпочався 11-й обласний конкурс «Ти не згасла, зоре ясна» імені Олександра Самохваленка, яке традиційно організовує Волинське обласне ветеранське громадсько-культурне товариство «Холмщина».

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Загалом у цьогорічному фестивалі-конкурсі представлені майже чотири десятки творчих виступів колективів і виконавців. У фойє Палацу культури діє також вистаікв творів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва.

Особливістю цьогорічного дійства стане також те, що він присвячений 25-річчю утворення вокального жіночого тріо «Віра, Надія, Любов» Волинського товариства «Холмщина». Тож по завершенні фестивалю-конкурсу глядачі побачать творчий звіт цього самодіяльного мистецького колективу.

Відкриваючи фестиваль, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та радник голови ради Вячеслав Рубльов вручили колективу тріо квіти та Почесну грамоту обласної ради з нагоди 25-річчя творчої діяльності.

     

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити