image
 |  14 1 Квітня 2019 | 14:15

На Волині судили чоловіка, через якого в ДТП загинула мати шести дітей

У грудні минулого року поблизу села Зимне Володимир-Волинського району автомобіль Ford Mondeo з'їхав в кювет. У результаті аварії загинула дружина водія, мати шістьох дітей.

Днями Володимир-Волинський міський суд виніс вирок винуватцеві аварії.

Відомо, що чоловік з дружиною у ніч на 12 грудня поверталися від знайомих, де були в гостях. Чоловік там вживав спиртне.

У суді чоловік розповів, що навпроти зупинки громадського транспорту автомобіль винесло на зустрічну смугу руху, на узбіччя та в кювет, де авто перекинулося, а він втратив свідомість. Прийшовши до свідомості, дізнався що дружина загинула в аварії. Свою вину чоловік визнав, просив пробачення у родичів та у суду - не позбавляти його, оскільки напівсиротами залишилися 6 дітей.

Зрештою, суд вирішив визнати його винним у вчиненні злочину, призначивши покарання у виді позбавлення волі на 5 років без позбавленням права керування транспортними засобами. Утім, його звільнять від призначеного покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю три роки не вчинить нового злочину. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошна ДТП в Одесі: загинув військовий, двоє - у важкому стані

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити