image
 |  5 16 Жовтня 2021 | 10:15

На Волині судили водія без прав: замість тисячі заплатить удвадцятеро більше

Водій без прав, якого зупинили патрульні у Ківерцях, запропонував «вирішити питання» за тисячу гривень. Натомість вимушений буде сплатити в двадцять разів більше.

Відповідний вирок ухвалив Ківерцівський районний суд Волинської області 11 жовтня, - інформує ІА "Конкурент".

Як вбачається із вироку, чоловіка зупинили патрульні 21 червня о 14:40 на вулиці Луцькій у Ківерцях. Виявилося, що водій автомобіля Volkswagen Golf не мав права керування транспортним засобом.

Перебуваючи на передньому пасажирському сидінні службового автомобіля поліції, під час складання адміністративних матеріалів, волинянин запропонував патрульному 1 000 гривень винагороди за нескладання відносно нього адмінпротоколу.

Попередження про кримінальну відповідальність за такий вчинок не подіяли, тож поліцейським довелося притягувати водія без прав ще й до кримінальної відповідальності за пропозицію хабара.

В результаті суд присудив чоловікові штраф у розмірі 20 400 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І 40 літрів каші: у Луцькому зоопарку відбулося свято гарбуза (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, що чоловікові, який у Луцьку вкрав і поламав електросамоката, суд призначив покарання у вигляді 80 годин громадських робіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити