image
 |  0 18 Березня 2019 | 11:31

На Волині трапилась ДТП за участі «швидкої»: є постраждалі (ФОТО)

Сьогодні вночі на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель-Ягодин» між Ковелем та селом Поворськ, автомобіль швидкої медичної допомого «УАЗ-3962» злетів у кювет. Внаслідок автопригоди двоє пасажирів транспортного засобу отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Пригода трапилася по другій ночі. За кермом автомобіля перебував 51-річний житель Ковельського району. Ймовірно, водій не впорався з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху та з’їхав у кювет.

Внаслідок автопригоди постраждала 53-річна працівниця швидкої та 76-річна хвора, яку доставляли в лікарню. Їх госпіталізували.

 Учора ввечері на автодорозі поблизу села Мислина Ковельського району 22-річний житель цього ж району, керуючи автомобілем «Mercedes Sprinter» збив 78-річного велосипедиста. Його також госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «автохам» мало не збив пішохода

За фактами ДТП поліція проводить перевірку. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити