image
 |  2 7 Серпня 2018 | 12:41

На Волині третину правопорушень займають тяжкі та особливо тяжкі злочини

За повідомленням прокуратури, протягом січня–червня обліковано 5,3 тис. кримінальних правопорушень, з яких 35,8% – тяжкі та особливо тяжкі.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби Головного управління статистики Волинської області.
У загальній кількості злочинів 59,7% становили злочини проти власності, 7,9% – проти життя та здоров’я особи, 6,5% – у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг, 6,0% – проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об’єднань громадян та злочини проти журналістів, 4,5% – у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та інші злочини проти здоров’я населення, 4,2% – проти безпеки руху та експлуатації транспорту, по 2,2% – проти громадської безпеки та правосуддя, 1,6% – проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини та громадянина, 1,3% – у сфері господарської діяльності.
Кількість випадків крадіжок становила 2447, шахрайств – 440, грабежів – 116, хабарництва – 67, розбоїв – 27.
Серед виявлених 1075 осіб, які вчинили злочини, 29,8% раніше вже ставали на злочинний шлях.
Від скоєних злочинів потерпіло 4088 осіб, з них 70,8% – від крадіжок та шахрайств. Внаслідок злочинних діянь загинуло 76 осіб.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал: чи побудують третій торговий центр біля автостанції у Луцьку?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити