image
 |  2 7 Травня 2021 | 20:40

На Волині триває планова льотна зміна Севастопольської бригади тактичної авіації

На Луцькому військовому летовищі льотчики Севастопольської бригади тактичної авіації продовжують відточувати льотну майстерність.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь» з посиланням на пресофіцерку Севастопольської бригади тактичної авіації старшу лейтенантку Жанну Костіцину.

Льотні зміни відбуваються згідно з навчальним планом. Авіатори відпрацьовують завдання за різних погодних у мов та у темну пору доби.

До вильоту літаки готує інженерно-технічна служба. Перевіряють справність усіх систем.

Скільки саме літаків підійматися у небо, який у них графік вильотів та скільки льотчиків беруть участь у плановій льотній зміні пресофіцерка не називає. Це військова таємниця.

Окрім планових льотних змін, винищувачі продовжують нести бойове чергування в системі протиповітряної оборони України.

Нагадаємо, 3 грудня винищувачі МІГ-29 та пілоти Севастопольської бригади імені Покришкіна повернулися з бойового чергування в акваторії Азовського моря на постійне місце дислокації на Луцький військовий аеродром. А в березні відбулися навчальні польоти на МІГ-29.

Довідково: на Волині 204-та Севастопольська бригада - третій рік. Після анексії Криму 2014-го військових авіаторів передислокували спочатку в Миколаїв, потім - у Луцьк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити