image
 |  286 21 Квітня 2024 | 14:21

На Волині центр професійної освіти взяв участь у встановленні національного рекорду

Володимир-Волинський центр професійної освіти отримав нагороди за участь у встановленні Національного рекорду у флешмобі «White card» в рамках проєкту «Цікава фізкультура 2.0. Перезавантаження». Захід був приурочений до Міжнародного дня спорту на благо розвитку і миру та Всесвітнього дня здоров’я.

Про це пише Слово правди.

Флешмоб, який проводився в онлайн-форматі, об’єднав вихованців дитсадків, учнів освітніх закладів, здобувачів освіти центрів професійної освіти, студентів з різних куточків України з метою усвідомлення унікальної здатності спорту згуртувати людей навколо ідей миру, дружби і розвитку. У ньому взяли участь 226 766 учасників та учасниць та 5 тисяч 570 закладів/педагогів, встановивши національний рекорд.

Від Володимир-Волинського ЦПО до флешмобу разом із керівницею фізичного виховання Марією Сиротинською долучилися близько 50 здобувачів освіти, які разом із іншими виконували руханку, а згодом юні спортсмени демонстрували свої найкращі спортивні досягнення: підтягування на перекладині, техніки бойового гопака, штрафні баскетбольні кидки та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі виявили два покинуті автомобілі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити