image
 |  392 5 Січня 2024 | 15:34

На Волині у чоловіка конфіскували сигарет на півмільйона гривень (ФОТО)

У рамках протидії незаконному обігу підакцизних товарів в прикордонні, військовослужбовці оперативних підрозділів Волинського прикордонного загону у взаємодії зі співробітниками ТУ БЕБ у Волинській області виявили мікроавтобус з нелегальними цигарками.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Реалізовуючи наявну інформацію оперативників Держприкордонслужби про можливе отримання волинянином контрафактного товару, правоохоронці застали 64-чоловіка на одній із вулиць міста Володимир під час завантаження краму в автомобіль.

У багажному відділенні знаходилась чимала кількість тютюнових виробів. Як з'ясувалося, чоловік отримав через поштове відділення 9 ящиків сигарет «Mustang» та «Parliament» загальною вагою понад 130 кілограмів. Усі вони були без відповідних пакувань і марок акцизного податку України.

Тютюнові вироби орієнтовною вартістю близько пів мільйона гривень правоохоронці вилучили.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Наразі вирішується питання про накладення арешту на речові докази.

Заходи проводилися під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити