image
 |  7 13 Лютого 2019 | 22:31

На Волині у місцевої влади немає грошей, щоб привести в порядок територію після ремонту (ФОТО)

У Ківерцях, на вулиці Незалежності, прорвало трубу, згодом все поремонтували, але привести в порядок територію у місцевої влади немає грошей.

Про це пише ‎Юлія Локотько у спільноті до Ківерцівський районний інформаційний портал.

"Доброго дня всім! 4 лютого в місті Ківерці по вулиці Незалежності, а саме між будинками 32-36, прорвало трубу, яка постачала воду до помешкань. ЧП 6 лютого було ліквідовано та відновлено водопостачання, за що окрема подяка майстрам. Тепер питання до компетентних органів місцевої влади, коли буде закопано, розчищено та приведено у цивілізований стан, частину вулиці, яка була зруйнована за необхідності проведення ремонтних робіт. Скажіть, будь ласка, що тепер жителям робити з такими тротуарами і як ходити???? Мешканці вище зазначених будинків зверталися до місцевої влади, але відповідь одна - відсутність грошей. Невже потрібна велика сума для того, щоб закопати ями та розчистити???? Репост вітається", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку дідок створив ДТП тому, що «тут не можна паркуватися» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити