image
 |  0 13 Січня 2021 | 13:03

На Волині у злодіїв вилучили крадені речі та повернуть власникам (ФОТО)

Горохівські поліцейські за добу розкрили дві крадіжки із будинків.

Про це інформує поліція Волинської області.

Усі викрадені речі поліцейські вилучили та повернуть законним власникам. За фактами крадіжок відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До поліції звернувся житель села Звиняче та повідомив, що за час його відсутності із будинку зникли будівельні інструменти та побутова техніка. Оперативники карного розшуку відділення поліції № 2 із дислокацією м. Горохів Луцького Районного управління встановили, що до крадіжки причетні троє жителів сусіднього села.

Також із заявою про крадіжку звернулася жителька Львівщини. Жінка повідомила, що у належному їй будинку у селі Скригове, Горохівського району, виявила зникнення речей. Співробітники карного розшуку оперативно встановили, що крадіжку скоїв 48-річний житель цього ж села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька з'явився ще один термінал для продажу та поповнення е-квитків

Викрадені речі правоохоронці вилучили та повернуть власникам.

Вирішується питання про оголошення підозри зловмисникам та обрання запобіжних заходів у скоєнні інкримінованих злочинів. Триває слідство. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити