image
 |  4 31 Травня 2019 | 09:28

На Волині в браконьєрські сітки потрапило 30 кілограм карася (ВІДЕО)

Чесні рибалки – проти заборонених знарядь лову. У селі Суходоли Володимир-Волинського району рибалки-любителі воблером зачепили сітку.

Трішки витягнувши її, викликали рибпатруль. Нововолинські охоронці природи прибули за менш, як годину. Про це йдеться в сюжеті 12 каналу. 

Сітки вилучили. Загалом з них звільнили більше 30 кілограмів карася, який, за словами інспекторів держрибагентства, якраз ішов на нерест. 

Цього разу винуватців не виявили. Рибінспектори кажуть, що власник сіток може навіть стояти на березі і споглядати, як знищують його майно, але не викаже свою причетність. Згідно із законодавством за порушення правил рибальства передбачено попередження або накладення штрафу від 34 гривень і аж до кримінальної відповідальності. 

Нині в області в судах перебувають дві такі кримінальні справи. Працівники Управління Держрибагентства в області переконані, що розгляд їх затягують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині браконьєри від вилову риби завдали збитків на 20 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити